• жк. Студенски град, София
  • office@vlan.bg

Оптичен Интернет

скорост от 100 Mbps

15 лв от
/мес.

Интернет и Телевизия

над 200 тв канала в HD резолюция

25 лв от
/мес.

Интерактивна ТВ

глелайте пълен пакет спортни и филмови канали

35 лв от
/мес.

img img

Активирай днес

Предлагаме кристална картина и звук, които достигат до вас по оптична мрежа с изключително висок капацитет.
Наслади на отлична картина, независимо от атмосферните условия.

p

Full HD Качество

+

ТВ канала

Mbps

Интернет скорост

Заяви Включване

Присъедини се към мрежата на
VLAN Network

1

Достъпност

Безплатна и бърза инсталация до 24 часа

Достъпност

Безплатна и бърза инсталация до 24 часа

Виж повече
1

Бързина

Интернет със скорост до 1000 Mbps

Бързина

Интернет със скорост до 1000 Mbps

Виж повече
1

Надеждност

Сигурна оптична връзка, без прекъсвания при лошо време

Надеждност

Сигурна оптична връзка, без прекъсвания при лошо време

Виж повече
1

Разнообразие

Телевизионно съдържание в повече от 500 канала

Разнообразие

Телевизионно съдържание в повече от 500 канала

Виж повече

Покритие

VLan Network предлага оптичен интернет в основни райони на гр. София

ж.к Студентски град, ж.к. Малинова долина, жк. Дървеница

img

Често Задавани Въпроси

Можете да направите запитване директно на телефона 02/4748777, или да отправите запитване на имейл - office@vlan.bg

Можете да направите заявка за инсталация на телефона 02/4748777, или да отправите запитване на имейл - office@vlan.bg

По Банков път - Банковата сметка на фирмата е - BG65CECB979010H9631500, като за име вписвате Ви Лан Нетуърк и за основание вашият абонатен номер/номер на договора. По EasyPay - във всяка каса на EasyPay можете да направите кешово плащане. Нужно е да кажете името на компанията Ви Лан Нетуърк и вашият абонатен номер/номер на договора. Ако касиерът не намира фирмата, моля обърнете му внимание, че в системата е написана на кирилица и е Ви Лан Нетуърк. По EPay - Нужна е регистрация в платформата на Epay.bg. След което на име на търговец въвеждате Ви Лан Нетуърк и абонатния Ви номер.

Извадите за 10 секунди захранващата букса на рутера, за да може да се рестартира. НЕ НАТИСКАЙТЕ КОПЧЕТО RESET, то не рестартира рутера, а го връща до заводски настройки. Проверете входящият сигнален кабел, дали е включен в рутера. Кабелът трявбва да е включен в порт WAN.

Екранът остава черен или изписва Няма Сигнал (No Signal) и без никакви надписи, когато има проблем в участъка между устройството и телевизора. Във всички други случаи, ще виждате поне логото, когато рестартирате устройството от тока, както и различните съобщенията за грешки. Ако ви е изтекъл абонамента или имате пробем с достъпа, екранът няма да остане черен. Действия: – проверете дали телевизорът е включен на същия HDMI вход, на който е закачен кабелът на устройството. Ако например устройството е закачено към HDMI 1, с дистанционното на телевизора изберете източникът, съответстващ на HDMI 1 – възможно е устройството да е “забило”. Изключете го от тока и го включете пак. В първите 30 секунди трябва да се вижда логото и надписа, показващ зареждане. – възможно е HDMI кабелът да се е извадил. Проверете дали е добре влезнал в устройството и в телевизора. Понякога изглежда, че е влезнал докрай, но в действителност може да влезне още един-два милиметра. – сменете HDMI входа на телевизора. Има редки случаи, когато конкретен HDMI вход не иска да разпознае устройството, дори ако дотогава е работил безпроблемно. – рестартирайте телевизора от контакта. Page loading error Това означава, че устройството няма връзка с интернет. Вижте дали срещу Ethernet: пише Enabled. Ако не – проверете мрежовия кабел между устройството и рутера, както и дали рутерът е включен. Най-честият случай да не работи при включен етернет (лан), е след спиране на тока, когато устройството е тръгнало по-бързо от интернета. Рестартирайте устройството. Ако срещу “IP:” не пише нищо или пише “n/a”, значи устройството не получава адрес от рутера. Проверете връзката между устройството и рутера и рестартирайте рутера. Time on the device is not synchronized (времето на вашето устройство не е сверено) Най-честият случай да не работи при включен етернет (лан), е след спиране на тока, когато устройството е тръгнало по-бързо от интернета. Рестартирайте устройството.
X