Интернет доставчици в Благоевград
Какво трябва да знаем когато избираме интернет доставчик     Как се настройва рутер      Мобилен интернет за лаптоп

 

 
 
      

Сайтът е с цел да Ви помогне при правилния избор на интернет доставчик.

Ще Ви разясним какво означават термините , с които ни засипват в офисите и какво трябва да гледаме при избора на интернет доставчик

В Благоевград до момента има 15 фирми , предлагащи най - различни решения за достъп до интернет. Подредени са спрямо гласуванията в сайта.

city.net
Сити нет предлага интернет за вкъщи на конкурентни цени започващи от 20лв. Един от водещите интернет доставчици в града. Също така предлага и цифрова телевизия.
ciscis2
Кабелни Интернет Системи, предлага на своите клиенти основно LAN интернет. Предлага високи скорости на добри цени, започващи от 18 лв. Малко оплаквания. Бързо реагиране на техниците. Мрежата им покрива почти целия град. Член е на IPTV.bg , което означава  ,че можете да гледате онлайн телевизия абсолютно безплатно.
net-surf

Net-Surf.NET предлага LAN интернет. Член е и на IPTV.bg. Конкурира се по качество и цени с останалите лан доставчици.

 
Все още не сте намерили интернет доставчик
Пирин сот

Кабелният оператор Пирин сот предлага интернет на цени от 5 лв. за своите абонати.. Интернет сайта не успях да го нямеря.

telekomtelekomgrup
"Телеком груп" ООД или още КТБ предлагат интернет на добри цени, конкуриращи се с лан доставчиците. Не е задължително да си техен кабелен оператор за да се включиш към интернет чрез тях.
VIVACOM
БТК ГРУП е основният телекомуникационен оператор в България. Предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Както бизнеса така и домашните клиенти могат да получат всички необходими телекомуникационни услуги от един доставчик. Предлагат и Мобилен интернет.
digsys
"Цифрови системи" ООД е първият Интернет доставчик в България, който предлага широка гама от мрежови услуги на много фирми, университети и частни лица. Предлага безжичен достъп на честота от 2.4 GHz.
Bulsatcom
Булсатком Ви предлага високоскоростен оптичен интернет, гарантиращ надеждна, сигурна и постоянна връзка. Разнообразие от абонаментни планове, изключително конкурентни на пазара подходящи, както за домакинства/физически лица/, така и за малък и среден бизнес:
maxtelecom
Макс Телеком предлага и нтернет навсякъде, където Ви е необходим – у дома, в офиса или където пожелаете. Подходящ е за лаптопи (Чрез карта , която поставяте в лаптопа Вие ползвате неограничено навсякъде в зоната на WiMAX покритието. Предлага само безжична свързаност. Сигналът им покрива почти целия град и околните села.
globulglobul1
С услугата Мобилен интернет имате връзка навсякъде където Глобул има покритие. За да ползвате услугата е необходимо да имате Лаптоп (PC) и/или мобилен телефон с уеб браузър.
Кабел сат Запад
 

БЕЗПЛАТНО ВКЛЮЧВАНЕ 
* БЕЗПЛАТЕН КАБЕЛЕН МОДЕМ 
* БЕЗПЛАТНО ЕДНОМЕСЕЧНО ТЕСТВАНЕ 
* БЕЗПЛАТЕН РЕАЛЕН IP АДРЕС 
* ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО БЕЗ ОБВЪРЗВАЩ ДОГОВОР 

Цени от 19 лв. на месец

mtel
М-Тел предлагат различни решения за безжичен интернет достъп. Алтернатива за хората с лаптоп.
sat99
Сат99 е още едно решение за LAN интернет. Добри скорости на добри цени. Малко се излагат с интернет страницата си , но се надяваме да решат този проблем.
avala

Фирмата осигурява специализирани решения за достъп до интернет, VPN технологии, VoIP услуги, проектиране и изграждане на информационни системи и портални технологии. В Благоевград не са много разпространени , бавни скорости , на високи цени.

spectrumnetspectrumnet
Известният софийски доставчик има и офис в Благоевград. Не се слави с много клиенти и с добри цени.
Есета номер 1 в България БТК или LAN - форум Работа в Благоевград
 
 

Tyxo.bg counter